Atelierul de Creație "Arta în Inimile Noastre"

Atelierul de Creație "Arta în Inimile Noastre"

Arta în Inimile Noastre” este un proiect multianual desfășurat în perioada septembrie-octombrie a fiecărui an și își concentrează atenția asupra ARTIȘTILOR, cu o focalizare specială pe pictori, sculptori și fotografi. În cadrul atelierului, organizăm efectiv o tabără de creație artistică, dedicată picturii, sculpturii sau fotografiei, cu tematica promovării valorilor locale din pitoreasca Clisura Dunării.

 

🖌 Asociația noastră își propune să susțină artiștii din diverse domenii (fotografie, pictură, sculptură etc.) prin organizarea acestei Tabere de Creație Artistică.

🖌 Tabăra se întinde pe o perioadă de aproximativ 10 zile în frumusețea Cazanelor Dunării. Acest eveniment nu doar promovează zona Cazanelor Dunării prin mediația sa, ci și prin expunerea lucrărilor create în cadrul taberei.

🖌 Fiecare artist participat are parte de un pachet „ALL INCLUSIVE” (cazare, masă, facilități) pe toată durata taberei, cu toate costurile acoperite de către Asociație.

🖌 Participarea la eveniment presupune o TEMATICĂ specifică taberei, iar artiștii interesați pot aplica, trimițând o Scrisoare de Intenție și o lucrare pe care o vor dona Asociației pentru a-și exprima implicarea și creativitatea.

 

„Arta în Inimile Noastre” reprezintă un angajament față de promovarea artei și a frumuseții locale și oferă artiștilor oportunitatea de a-și exprima talentele și de a împărtăși această frumusețe cu lumea. Este o declarație de dragoste pentru artă și pentru peisajul natural al Cazanelor Dunării.

Scroll to Top