ATELIER DE DEZVOLTARE & PERFORMANȚĂ 2023

AGORA FILIALA DUBOVA PREZINTĂ

ATELIER DE DEZVOLTARE & PERFORMANȚĂ

AGORA 2013 – Filiala Dubova a organizat o conferință de excepție, „Atelier de Dezvoltare & Performanță”, în perioada 5-7 Mai 2023, la La Vella Resort & Spa Dubova, situată pe Clisura Dunării. Acest eveniment a adunat sub aceeași cupolă antreprenori, manageri, profesioniști independenți și nu numai, oferindu-le o oportunitate unică de a se conecta, a învăța și a dezvolta într-un cadru spectaculos.

 

Scopul acestei conferințe a fost de a crea un mediu propice pentru socializare, networking și soluționarea provocărilor din lumea afacerilor. Participanții au avut parte de relaxare, voie bună și de educație împreună cu antreprenori și profesioniști de top. La eveniment au participat profesioniști din orașe precum Craiova, Timișoara, Aiud, dar și din alte regiuni ale țării, aducând în discuție o gamă variată de experiențe și cunoștințe.

 

Temele prezentate au inclus aspecte legate de taxe, finanțe, recrutare, legislație, performanță și finanțare afacerilor. Speakeri cu expertiză în domenii cheie au împărtășit informații actualizate și au facilitat confruntarea de idei, oferind soluții inovatoare pentru antreprenori.

 

 

Participanții au beneficiat de o serie de avantaje, cum ar fi acces la resurse actualizate și networking de calitate. De asemenea, au avut ocazia să participe la ateliere tematice, unde au interacționat cu specialiști cu peste 10 ani de experiență, care le-au oferit soluții la problemele specifice din propriile afaceri.

 

Această conferință a fost un prilej de a descoperi noi modalități de abordare a problemelor curente din lumea afacerilor, precum și de a explora oportunitățile de dezvoltare. Locația La Vella Resort & SPA a adăugat farmecul cu facilitățile sale, de la accesul gratuit la piscină, sală de sport, jacuzzi, la cazare și masă all-inclusive.

 

Proiectul a fost organizat cu sprijinul partenerilor precum N&C Consulting, Start4Business, Cabinet Av. Opre și La Vella Resort & SPA, sub umbrela AGORA Filiala Dubova. De asemenea, evenimentul a oferit oportunitatea celor prezenți să sprijine programele asociației AGORA 2013 Filiala Dubova prin sponsorizări și donații.

Această conferință a fost o experiență de dezvoltare și networking remarcabilă pentru toți cei prezenți, oferind perspective proaspete și conexiuni valoroase pentru antreprenorii și profesioniștii independenți.

Apariții media și comunicate de presă

„AGORA 2013 – Filiala Dubova a organizat Conferința de Dezvoltare & Performanță pentru Antreprenori”

Dați click aici pentru mai multe detalii.

5/5

„Conferinta ATELIER de DEZVOLTARE&PERFORMANTA, organizata de AGORA FILIALA Dubova!”

Dați click aici pentru mai multe detalii.

4.5/5

„Prezentare Fiscalitate 2023, Taxe si Finante Dr. Cornelia NITU”

Dați click aici pentru mai multe detalii.

5/5

"Vocea Experților" - Descoperiți Speakerii Noștri

Avem mândria de a vă prezenta echipa de speakeri de top cu experiență vastă și expertiză în diverse domenii. Fiecare dintre ei a adus idei, perspective și strategii inovatoare menite să revoluționeze modul în care înțelegeți dezvoltarea afacerilor. Pentru a afla mai multe despre prezentările inspiraționale ale fiecărui speaker, vă invităm să dați click pe imaginea lor și să explorați subiectele lor captivante. Veți găsi informații detaliate despre conținutul prezentărilor și ce teme au abordat în cadrul evenimentului.

Sebastian BALA

MasterTrainer

Aurelian OPRE

Cabinet Avocatura

Cecilia STANCIU

Coach & Trainer

Cornelia NITU

Președinte Agora CEO NC Consulting

Amintiri Captate în Imagini - Galeria Foto a Conferinței

Descoperiți momentele semnificative și zâmbetele din timpul Conferinței de Dezvoltare & Performanță pentru Antreprenori în această colecție de fotografii captivante.

Părerea Ta Contează!

Dacă ai participat la evenimentul nostru Atelier de Dezvoltare & Performanță și vrei să împărtășești experiența ta, te invităm să ne lași un testimonial. Ne-ar face plăcere să aflăm cum te-ai simțit și ce lucruri noi ai învățat la conferință. Poți să-ți împărtășești gândurile și observațiile pe pagina noastră de Facebook sau să ne contactezi direct prin secțiunea de contact. Povestea ta poate inspira și ajuta alți antreprenori în căutarea de cunoștințe și inspirație.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top