EVENIMENTE CARITABILE

Descoperiți Evenimentele Noastre Caritabile

Bun venit în lumea evenimentelor noastre caritabile! Aici, aveți posibilitatea de a explora și de a participa la o varietate de proiecte și inițiative menite să facă lumea un loc mai bun. Fie că sunteți interesat de sprijinirea copiilor din comunitățile defavorizate, de promovarea antreprenoriatului, de susținerea artiștilor talentați sau de celebrarea valorilor tradiționale, avem evenimente care vă vor inspira.

 

Puteți accesa toate detaliile despre fiecare eveniment caritabil în parte pentru a înțelege mai bine misiunea și impactul fiecăruia. Fiecare eveniment are un scop unic și contribuie la schimbarea în bine a vieților celor care au nevoie de ajutor.

 

Dacă doriți să faceți o diferență reală, vă încurajăm să luați în considerare o donație pentru unul sau mai multe dintre evenimentele noastre. Fiecare contribuție, indiferent de mărime, contează și poate face o schimbare semnificativă în viața celor în nevoie.

 

Vă invităm să explorați evenimentele noastre caritabile și să ne însoțiți în misiunea noastră de a face lumea un loc mai bun pentru toți. Împreună, putem face minuni!

De Crăciun hai să Dăruim

Proiect multianual ce se desfășoară în perioada sărbătorilor de iarnă și are ca misiune strângerea și donarea de bunuri copiiilor din zonele defavorizate. Scopul nostru este de a aduce bucurie și speranță în viețile celor mai puțin norocoși.

Mândru să fiu Român

Proiect anual deosebit, desfășurat în perioada 15 noiembrie – 1 decembrie, dedicat afirmării și promovării identității românești și a valorilor noastre tradiționale. Acest eveniment își propune să aducă în prim-plan esența și mândria de a fi român.

prince-abid-uWgbXcWpoYk-unsplash
christina-wocintechchat-com-ftCWdZOFZqo-unsplash

Schimburi Internaționale: Gândește Global, Acționează Local

Proiect multianual de excepție, desfășurat în perioada octombrie-noiembrie, care urmărește să promoveze schimbul de experiență între femeile membre ale Asociației Agora Club International, colaborarea globală, înțelegerea și aprecierea culturilor și identităților din întreaga lume.

Atelierul de Creație "Arta în Inimile Noastre"

Proiect multianual desfășurat în perioada septembrie-octombrie a fiecărui an, care își concentrează atenția asupra ARTIȘTILOR, cu o focalizare specială pe pictori, sculptori și fotografi.

girl, face, colorful-2696947.jpg

Copiii, Cea Mai Bună Investiție

Proiect multianual desfășurat în perioada 15 mai – 1 iunie, cu un accent deosebit pe copii și adolescenți. În cadrul acestui proiect, organizăm ateliere de cunoaștere și dezvoltare personală .

Fii Bun și Sclipitor ca un Mărțișor

Proiect multianual, desfășurat în perioada 8 Martie, care pune în centrul atenției femeile, fie că sunt mame sau nu. Scopul proiectului este de a oferi consiliere și sprijin în antreprenoriat pentru femei.

doina-gavrilov--8JwAhRpt-4-unsplash
Scroll to Top