Mândru să fiu Român

Mândru să fiu Român - Celebrând Identitatea și Valoarea Națională

Mândru să fiu Român” este un proiect anual deosebit, desfășurat în perioada 15 noiembrie – 1 decembrie, dedicat afirmării și promovării identității românești și a valorilor noastre tradiționale. Acest eveniment își propune să aducă în prim-plan esența și mândria de a fi român.

 

Dragostea pentru România și pentru moștenirea sa bogată sunt cele care ne ghidează în fiecare an în organizarea acestui proiect. Suntem inspirați de cuvintele lui Răzvan Cazănescu: „Dragă Românie, îți dorim antreprenori care să arate valoarea ta peste hotare.”

La „Mândru să fiu Român,” ne concentrăm pe conștientizarea necesității de a ne implica activ în vederea îmbunătățirii performanțelor noastre și ale întregii noastre comunități. Aici, sărbătorim cultura, tradițiile și inovația românească, aducându-ne aminte că fiecare dintre noi poate contribui la prosperitatea țării noastre.

 

Acest proiect oferă o platformă pentru a celebra și a împărtăși cu mândrie tot ce înseamnă a fi român. Încurajăm unitatea și colaborarea, pentru că împreună suntem mai puternici în construirea unui viitor mai bun pentru România. Te invităm să ni te alături în această sărbătoare a identității naționale și a valorilor noastre autentice. Împreună, putem arăta lumii întregi ce înseamnă să fii român cu mândrie.

Scroll to Top