CARITA
Descoperă puterea comunității cu Asociația Agora 2013!

Evenimente caritabile

Organizăm evenimente caritabile memorabile, menite să inspire, să conecteze și să genereze schimbări pozitive în comunitate.

Evenimente Caritabile:
Implică-te și Fă o Schimbare Reală!

Descoperă evenimentele caritabile organizate de Asociația Agora 2013 și contribuie la construirea unei lumi mai bune!

Ce te așteaptă:

  • Evenimente sociale cu scop caritabil: Explorează o varietate de proiecte și inițiative care sprijină cauze importante, de la ajutorarea copiilor defavorizați și promovarea antreprenoriatului, până la susținerea artiștilor și celebrarea tradițiilor.

 

  • Oportunități de implicare: Oferim șansa de a te implica activ în proiecte care contează și de a face o diferență reală. Conectăm parteneri, donatori și voluntari pentru a crea sinergii și a amplifica impactul.

 

  • Oportunități de a face diferența: Donează pentru cauzele care te pasionează și contribuie la schimbarea în bine a vieților celor aflați în nevoie. De la sprijinirea copiilor defavorizați și promovarea antreprenoriatului, până la susținerea artiștilor și celebrarea tradițiilor, avem evenimente pentru fiecare interes.
  •  
Join Us

Împreună, putem construi un viitor mai luminos pentru toți!

Alătură-te comunității noastre și hai să construim împreună o comunitate mai puternică și mai unită!

Explorează proiectele noastre

Descoperă o selecție a celor mai relevante evenimente și proiecte prin care Agora 2013 a contribuit la dezvoltarea comunității și a sprijinit inițiative antreprenoriale și caritabile.

27
Copiii, Cea Mai Bună Investiție

Proiect multianual desfășurat în perioada 15 mai – 1 iunie, cu un accent deosebit pe copii și adolescenți. În cadrul acestui proiect, organizăm ateliere de cunoaștere și dezvoltare personală. Înscrie-ți copilul și oferă-i șansa de a-și descoperi și dezvolta potențialul!

mandru sa fiu roman
Mândru să fiu Român

Proiect anual deosebit, desfășurat în perioada 15 noiembrie – 1 decembrie, dedicat afirmării și promovării identității românești și a valorilor noastre tradiționale. Acest eveniment își propune să aducă în prim-plan esența și mândria de a fi român.

28
Schimburi Internaționale

Proiect multianual desfășurat în perioada octombrie-noiembrie, care urmărește să promoveze schimbul de experiență între femeile membre ale Asociației Agora Club International, colaborarea globală, înțelegerea și aprecierea culturilor și identităților din întreaga lume.

craciun
De Crăciun hai să Dăruim

Proiect multianual ce se desfășoară în perioada sărbătorilor de iarnă și are ca misiune strângerea și donarea de bunuri copiiilor din zonele defavorizate. Scopul nostru este de a aduce bucurie și speranță în viețile celor mai puțin norocoși.

arta in inimile noastre
Atelierul de Creație "Arta în Inimile Noastre"

Proiect multianual desfășurat în perioada septembrie-octombrie a fiecărui an, care își concentrează atenția asupra ARTIȘTILOR, cu o focalizare specială pe pictori, sculptori și fotografi.

29
Fii Bun și Sclipitor ca un Mărțișor

Proiect multianual, desfășurat în perioada 8 Martie, care pune în centrul atenției femeile, fie că sunt mame sau nu. Scopul proiectului este de a oferi consiliere și sprijin în antreprenoriat pentru femei.

Newsletter

Join our newsletter to get the free update, insight, promotion about the entrepreneur, business, and career.