GOLD
proiecte pentru antreprenori

GOLD – PentruAntreprenori

Ești antreprenor și vrei să-ți duci afacerea la următorul nivel? Descoperă proiectele noastre dedicate antreprenorilor,concepute pentru a te ajuta să îți dezvolți abilitățile, să îți extinzi cunoștințele și să îți atingi obiectivele.

Dezvoltă-ți afacerea cu Gold!

Ești antreprenor și vrei să-ți duci afacerea la următorul nivel? Descoperă atelierele noastre interactive de formare, special concepute pentru a-ți oferi cunoștințele și abilitățile necesare succesului.

Ce îți oferim:

    • Evenimente și programe de formare: Participă la workshop-uri, seminarii și conferințe interactive, unde vei învăța de la experți în domeniu și vei interacționa cu alți antreprenori. Învață prin experiență directă și aplică imediat noile cunoștințe în afacerea ta.

 

    • Resurse și instrumente utile: Primește îndrumare personalizată pentru a lua cele mai bune decizii pentru afacerea ta. Accesează ghiduri, șabloane și alte materiale care te vor ajuta să îți gestionezi și să îți dezvolți afacerea mai eficient. 

 

    • Evenimente și workshopuri pentru antreprenori: Alătură-te unei rețele de antreprenori cu gândire similară, unde poți schimba idei, primi feedback și construi relații de colaborare. Descoperă-ți potențialul și depășește-ți limitele.
Join Us

Vrei mai mult ajutor pentru a-ți dezvolta afacerea?

Alătură-te comunității noastre și obține sprijin personalizat.

Explorează proiectele noastre

Descoperă o selecție a celor mai relevante evenimente și proiecte prin care Agora 2013 a contribuit la dezvoltarea comunității și a sprijinit inițiative antreprenoriale și caritabile.

ateliere
Atelier de Dezvoltare și Performanta

Acest proiect vă oferă șansa de a parcurge într-un mod intensiv notiuni legate de organizarea și planificarea unei idei de afacere, precum și notiuni de bază legate de indicatorii financiari contabili esențiali pentru orice antreprenor de succes.
Vrei să-ți transformi ideea de afacere în realitate? Înscrie-te la cursul nostru intensiv și învață cum să-ți organizezi și să-ți planifici afacerea, de la A la Z.

cdpa
C.D.P.A. – Conferință Dezvoltare și Performanta pentru Antreprenori

În cadrul acestei conferințe, veți avea ocazia de a învăța de la experți din diferite domenii, de a explora tendințele actuale și de a vă conecta cu alți antreprenori în căutare de inspirație și cunoștințe.
Participă la conferința noastră și descoperă cele mai noi tendințe și strategii în lumea afacerilor.

tabara
Tabăra Măiestria Relațiilor

Descoperă secretele unei relaționări autentice și dezvoltă-ți abilitățile de comunicare și înțelegere interpersonală într-un cadru relaxant și interactiv.

workshopuri
Workshopuri

Îmbunătățește-ți abilitățile și cunoștințele antreprenoriale cu workshopurile noastre interactive, indiferent dacă ești la început de drum sau ai deja experiență.

Newsletter

Join our newsletter to get the free update, insight, promotion about the entrepreneur, business, and career.