DESPRE NOI

Agora - Inspirăm, conectăm, contribuim!

Asociația Agora este o organizație non-guvernamentală formată exclusiv din femei, cu o structură umanitară non-profit și fără scop patrimonial, neafiliată politic. Beneficiind de personalitate juridică conform legislației în vigoare, ne angajăm să promovăm cele mai înalte valori morale, profesionale și civice la nivel național și internațional.

Agora este un loc unde oamenii se adună pentru a contribui și crește într-o atmosferă plină de pasiune. Noi credem în prietenie, fapte bune, idei strălucite, energie pozitivă, voluntariat și proiecte inspiratoare. Acestea reprezintă temelia atelierelor noastre de lucru. Ne concentrăm pe formarea profesională, consiliere în carieră, incluziune socială și combaterea discriminării pe piața muncii.

La Agora, ne străduim să creăm un viitor mai bun, în care fiecare individ are șansa de a-și dezvolta abilitățile și de a contribui la societate. Suntem dedicați acestei viziuni și suntem încântați să o împărtășim cu voi. Alăturați-vă nouă în acest efort de schimbare și dezvoltare!

Misiunea noastră se axează pe dezvoltarea culturii antreprenoriale și pe promovarea integrării tinerilor și a șomerilor de lungă durată pe piața muncii. Facem acest lucru prin intermediul educației și formării profesionale, contribuind la dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere.

Dezvoltăm, Educăm, Colaborăm

Principalele noastre obiective

În calitate de Asociație Agora, ne asumăm cu hotărâre responsabilitatea de a contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea comunității noastre. Aceste obiective esențiale ne ghidează în fiecare acțiune pe care o întreprindem și în fiecare program pe care îl dezvoltăm. Suntem dedicați învățării continue, dezvoltării profesionale și promovării valorilor noastre, atât în rândul membrilor noștri, cât și în colaborarea cu partenerii și comunitatea în ansamblu.

Promovarea Valorilor și Obiectivelor Asociației

Publicăm materiale informative și educative pentru a face cunoscute scopurile și valorile noastre fundamentale.

Creșterea Importanței Educației și Formării Profesionale

Dezvoltăm programe și activități menite să evidențieze rolul esențial al educației și formării profesionale în mediul de afaceri.

Programe de Formare Profesională și Mediere

Elaborăm programe de înaltă calitate care oferă membrii noștri oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Colaborarea cu Diverse Organizații și Instituții

Ne alăturăm cu instituții guvernamentale, organizații neguvernamentale și parteneri din sectorul privat pentru a promova obiectivele comune de dezvoltare și incluziune socială.

IA LEGĂTURĂ CU NOI!

Dorești să afli mai multe?

Suntem aici pentru a discuta despre cum putem sprijini dezvoltarea ta, proiectele noi și oportunitățile creative. Vrem să aflăm cum te putem ajuta să-ți atingi scopurile.

Scroll to Top