Atelier de Dezvoltare & Performanță” 5-7 Mai 2023

Asociatia Agora 2013
Asociatia Agora 2013

Asociația Agora 2013 se dedică promovării activității culturii antreprenoriale și facilitării integrării pe piața muncii a tinerilor și a șomerilor de lungă durată.

AGORA 2013 – Filiala Dubova a organizat o conferință de excepție, „Atelier de Dezvoltare & Performanță”, în perioada 5-7 Mai 2023, la La Vella Resort & Spa Dubova, situată pe Clisura Dunării. Acest eveniment a adunat sub aceeași cupolă antreprenori, manageri, profesioniști independenți și nu numai, oferindu-le o oportunitate unică de a se conecta, a învăța și a dezvolta într-un cadru spectaculos.

Scopul acestei conferințe a fost de a crea un mediu propice pentru socializare, networking și soluționarea provocărilor din lumea afacerilor. Participanții au avut parte de relaxare, voie bună și de educație împreună cu antreprenori și profesioniști de top. La eveniment au participat profesioniști din orașe precum Craiova, Timișoara, Aiud, dar și din alte regiuni ale țării, aducând în discuție o gamă variată de experiențe și cunoștințe.

Temele prezentate au inclus aspecte legate de taxe, finanțe, recrutare, legislație, performanță și finanțare afacerilor. Speakeri cu expertiză în domenii cheie au împărtășit informații actualizate și au facilitat confruntarea de idei, oferind soluții inovatoare pentru antreprenori.

Participanții au beneficiat de o serie de avantaje, cum ar fi acces la resurse actualizate și networking de calitate. De asemenea, au avut ocazia să participe la ateliere tematice, unde au interacționat cu specialiști cu peste 10 ani de experiență, care le-au oferit soluții la problemele specifice din propriile afaceri.

Această conferință a fost un prilej de a descoperi noi modalități de abordare a problemelor curente din lumea afacerilor, precum și de a explora oportunitățile de dezvoltare. Locația La Vella Resort & SPA a adăugat farmecul cu facilitățile sale, de la accesul gratuit la piscină, sală de sport, jacuzzi, la cazare și masă all-inclusive.

Proiectul a fost organizat cu sprijinul partenerilor precum N&C Consulting, Start4Business, Cabinet Av. Opre și La Vella Resort & SPA, sub umbrela AGORA Filiala Dubova. De asemenea, evenimentul a oferit oportunitatea celor prezenți să sprijine programele asociației AGORA 2013 Filiala Dubova prin sponsorizări și donații.

Această conferință a fost o experiență de dezvoltare și networking remarcabilă pentru toți cei prezenți, oferind perspective proaspete și conexiuni valoroase pentru antreprenorii și profesioniștii independenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AG
Must Read

Popular Post

Join Our Membership

We help female entrepreneurs to build wildly successful businesses.

Newsletter

Join our newsletter to get the free update, insight, promotion about the entrepreneur, business, and career.