CDPA 5 OCTOMBRIE 2023

Asociatia Agora 2013
Asociatia Agora 2013

Asociația Agora 2013 se dedică promovării activității culturii antreprenoriale și facilitării integrării pe piața muncii a tinerilor și a șomerilor de lungă durată.

Într-o lume a afacerilor în continuă schimbare, nu este suficient să câștigi bani. Secretul prosperității constă în abilitatea de a-i păstra și de a-i reinvesti cu pricepere. La Conferința de Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori, care a avut loc la data de 5 octombrie, am explorat în detaliu această abordare strategică, împărtășind strategii și insight-uri care ajută la maximizarea potențialului afacerii.

Aceasta a fost o oportunitate unică de a obține informații valoroase și de a construi relații puternice în cadrul comunității antreprenoriale. Evenimentul a adus claritate privind provocările fiscale și legale din toamna anului 2023, oferind instrumente și cunoștințe esențiale pentru dezvoltarea afacerilor.

Participanții au avut ocazia să beneficieze de:

 1. Informații Actualizate: S-au ținut la curent cu ultimele provocări și oportunități legate de aspecte fiscale, legale și organizare a afacerilor.
 2. Networking de Calitate: Au interacționat cu profesioniști și posibili parteneri din industrie, deschizând noi oportunități de colaborare.
 3. Confruntarea de Idei: Au învățat de la experți și au descoperit strategii inovative pentru creșterea afacerilor lor.
 4. Conștientizarea Socială: Au înțeles mai bine impactul și rolul pe care îl au ca antreprenori în societate.
 5. Profesionalizare: Au contribuit la ridicarea antreprenoriatului la statutul de profesie respectată și recunoscută.

Aceasta a fost o oportunitate unică de a obține informații valoroase și de a construi relații puternice în cadrul comunității antreprenoriale. Evenimentul a adus claritate privind provocările fiscale și legale din toamna anului 2023, oferind instrumente și cunoștințe esențiale pentru dezvoltarea afacerilor.

Noutăți Fiscale, Legale și Strategii Inovatoare

Evenimentul a fost un loc de întâlnire pentru antreprenorii care au dorit să înțeleagă provocările fiscale și legale ale anului 2023. Cu prezentări de la experți precum Cornelia Nitu, Radu Bufanu, Aurelian Oprea, Costi Isvoranu, Roxana Nitu, Sebastian Bala și Emanuel Popa, participanții au aflat ultimele noutăți în domenii precum:

 • Noutățile fiscale din 2023
 • Recuperarea ușoară a datoriilor de la creditori
 • Reglarea situației fiscale cu datorii către stat
 • Surse de finanțare pentru afaceri
 • Consolidarea rolului de lider în cadrul organizației
 • Tehnici pentru creșterea vânzărilor

Evenimentul a reprezentat o ocazie unică de a învăța și de a se conecta cu alți antreprenori, promovând schimbul de experiență și cunoștințe. Organizatorii evenimentului au subliniat importanța sprijinirii antreprenorilor în dezvoltarea lor și în crearea de locuri de muncă.

Construim Împreună un Viitor de Succes

Antreprenorii sunt motorul economiei și evenimentele precum Conferința de Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori joacă un rol vital în susținerea dezvoltării lor. Cu peste o sută de participanți, acest eveniment a adus claritate asupra unor aspecte fiscale și legale esențiale, precum și asupra strategiilor inovatoare pentru afaceri.

Acesta a fost un loc de întâlnire pentru antreprenorii cu experiență, dar și pentru tinerii cu spirit antreprenorial, care au dorit să afle mai mult despre ceea ce înseamnă să pornească pe acest drum. Participanții au descoperit cum să se adapteze la modificările fiscale, cum să-și recupereze mai ușor datoriile, cum să-și consolideze rolul de lider și cum să-și dezvolte afacerile în mod eficient.

Conferința pentru antreprenori a fost un eveniment de business fără bariere, deschis tuturor celor interesați să se dezvolte și să creeze o schimbare pozitivă în comunitatea lor. Cu participanți din diferite domenii și cu experți în diverse domenii, evenimentul a promovat schimbul de idei și colaborarea între profesioniști.

Împreună Pentru un Antreprenoriat Mai Puternic

Prin prezentările experților și schimbul de idei între participanți, evenimentul a promovat creșterea și inovația în cadrul comunității antreprenoriale. Astfel, antreprenorii au avut ocazia să obțină informații actualizate, să își dezvolte abilități de lider și să exploreze noi strategii pentru afacerile lor.

La acest eveniment, s-au abordat aspecte fiscale, legale și de management, oferind participanților cunoștințele și resursele necesare pentru a-și dezvolta afacerile în mod eficient. Conferința a demonstrat încă o dată că antreprenorii sunt esențiali pentru dezvoltarea economică a unei țări și că sprijinul lor este vital pentru crearea de locuri de muncă și pentru prosperitatea comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AG
Must Read

Popular Post

Join Our Membership

We help female entrepreneurs to build wildly successful businesses.

Newsletter

Join our newsletter to get the free update, insight, promotion about the entrepreneur, business, and career.